TOKAT / TURHAL - Atatürk İlkokulu

Ara

"Verdiğiniz 1 ünite kan 3 kişinin hayatını kurtarabilir." "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır." "Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın." Sloganlarıyla başlattığımız "Kızılaya Kan Bağışı Kampanyası" na destek verdik. Kampanyanın organizasyonunda emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız Sadık Serdar VARKOL a, Müftü Mahallesi Muhtarı Murat BEŞİNCİ  ye, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Bahri TOPSAKAL a, kan bağışında bulunan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler Günü nedeni ile ilçemizde düzenlenen Resim Yarışmasında 2 A Sınıfı öğrencisi Yüşra TÜRKMEN, İlçe İkincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmaları'nda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini taktim ettik.

Kas

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetimizin 100.Yıl anısına düzenlenen İlçe Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında Sınıf öğretmenmiz Faruk KAYALAR önderliğinde yine tüm dereceleri toplamayı başardı.

*Küre Oyununda ilçe birincisi Yiğit DEMİR, ilçe ikincisi Ahmet Hüseyin CAN

*Egulibrio Oyununda ilçe birincisi Ese ŞEREMET

*Mangala Oyununda ilçe dördüncüsü Hiranur ALTAŞ

Turnuvaya katılan ve derece yapan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğretmenimiz Faruk KAYALAR ve Müdür Yardımcımız Fatih İPEK in emeğine sağlık.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda coşku ile kutlandı

May

Anasınıflarımızın 2023 yılı Anneler Günü etkinliği coşkulu bir şekilde  kutlandı.

May

Matematik Her Yerde Projesi kapsamında düzenlenen "Eserini Hazırla Sınıfta, Okulda, İlçede ve İlde Yarış" Yarışmaları ilçe finali Turhal İlçe Gençlik Merkezi Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kağıt Uçak Yarışmasında Ahmet Emin ASIL, Rüzgar Arabası Yarışmasında Yağız ÜNAL İlçe Üçüncüsü olmuştur. Dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali TAŞTAN  tarafından ödüllendirildi.

Geleneksel Oyunlarda okulumuz tüm  yarışmalarda ilçe birincisi olmuştur.

*Kaşıkla Yumurta Taşıma Yarışması: Yunus Emre KEKLİKCİ

*Çuval Yarışması: Yusuf ERDEM

*Halat Çekme Yarışması: Ömer AKYAZI, Gürkan ERMİŞ, Mehmet Kaan GENÇOĞLU, Hüsamettin Alperen ÇAM, Yusuf GÜNGÖR

Şbt

Turhal İlçe Sağlık  Müdürlüğü tarafından Okul Çağı çocuklarında  İŞİTME TARAMA PROGRAMI kapsamında öğrencilerimize isitme testi yapıldı.

Şbt

Miili Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan haftanın beş günü, günlük bir öğün beslenme verilmesi uygulaması okulumuzda da başlamış olup devam etmektedir.

Öğrencilerimizin Karne Sevinci.

2022-2023 Eğitim öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi ile karne heyecanı yaşayan; Bugünün küçüğü yarınımızın umudu olan evlatlarımızı ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor iyi tatiller diliyoruz.

2/C Sınıfımızdan Spor dallarının tanıtımı ve nasıl oynadığı etkinliği

Ara

3/C Sınıfı velilerimizle Okul - Veli Sağlıklı besleniyorum kahvaltı buluşmasında bir araya geldi.