TOKAT / TURHAL - Atatürk İlkokulu

Mrt

Öğrencilerimiz arasında kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu oluşturmak ve geliştirmek amacı  ile gıda yardım kampanyası başlattık. Kampanyaya katılım sağlayan öğrenci velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Öğrenci velilerimizin ve öğretmenlerimizin yardımlarıyla oluşturulan gıda poşetlerini ihtiyacı olan ailelere ulaştırmanın onurunu bizlere yaşatan herkese teşekkürler....

Mrt

Okulumuzda yapılan İstiklal Marşımı'zı güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilere madalyaları verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY u anma etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz "İstiklal Marşı nı Güzel Okuma Yarışması" na katılım sağlayan tüm öğrencilerimize  ve onları yarışmalara hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Okulumuzda her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen bu yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan uçurtmalar okulumuz bahçesini süsledi. Anasınıfı öğretmenimiz Nursel TALAY ı ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Şbt

35. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde okulumuzu ziyaret eden Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Didem Sevindik  okulumuz 3B sınıfı öğrencilerine vergi konulu bilgilendirme semineri verdi. Aynı gün Okul Müdürümüz Davut ŞAHİN. 4 B sınıfı öğretmeni Esra KARAKURT ve 4 B sınıfı öğrencileri ile birlikte vergi dairesi müdürü Hilmi AKBAŞ a iadeyi ziyarette bulundu. Tüm vergi dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutladık. Misafirperverliklerinden dolayı vergi dairesi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saat 11.45 te saygı duruşu ve aynı gün içerisinde tüm sınıfların katılımı ile  deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirdik.

Ock

Atatürk e Vefa Valizi Projesine yapmış olduğu etkinlikle katkıda bulunan okulumuz 1 B sınıfı öğrencilerine ve sınıf öğretmenimiz Mehtap MİNAZ a teşekkür ederiz.

Ara

Filistin-Gazze de şehit edilen çocuklar anısına şehit edilen çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla tüm sınıflarımızın katılımı ile resim sergisi ve Filistin Bayrağındaki renkleri sembolize eden balonlar uçurduk. Gazze de şehit edilen çocuklar için dua ettik. Tüm şehitlerimizi ve Gazzeli şehit kardeşlerimizi unutmadık unutturmayacağız. Filistin bayrağındaki renklerle öğrencilerimizin yüzlerini boyadık ve bayraklar eşliğinde anma programı yaptık. Programı organize eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Katılım gösteren öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz.

Ara

Halk Eğitim kanalı ile okulumuzda  Kur'an ve temel dini bilgiler öğretimi kursu açtık. Kursumuz iki sınıfta toplam 60 öğrenci ile devam etmektedir.

Ara

Bakanlığımız himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme "AR-GE" Birimi koordinasyonunda yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında dilimizin zenginliklerini içeren okul panomuzu hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Faruk KAYALAR a teşekkür ederiz. Proje eylem planlarındaki çalışmalar doğrultusunda 2023-2024 Eğitim öğretim dönemi sonuna kadar uygulanmaya devam edecektir.

Ara

20 Aralık 1942 Niksar-Erbaa Depreminin yıl dönümü tarihi olan 20 Aralık 2023 tarihinde Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu'nun talimatları doğrultusunda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından haftalık program planlanmıştır. Bu program kapsamında, 19.12.2023 Salı günü saat 11.30' da okulumuzda  ÇÖK-KAPAN-TUTUN ve tahliye tatbikatı yapıldı

Ara

"Verdiğiniz 1 ünite kan 3 kişinin hayatını kurtarabilir." "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır." "Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın." Sloganlarıyla başlattığımız "Kızılaya Kan Bağışı Kampanyası" na destek verdik. Kampanyanın organizasyonunda emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız Sadık Serdar VARKOL a, Müftü Mahallesi Muhtarı Murat BEŞİNCİ  ye, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Bahri TOPSAKAL a, kan bağışında bulunan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler Günü nedeni ile ilçemizde düzenlenen Resim Yarışmasında 2 A Sınıfı öğrencisi Yüşra TÜRKMEN, İlçe İkincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmaları'nda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini taktim ettik.